ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: 64χρονος χτύπησε την πρώην του, της πήρε το κινητό τηλέφωνο και βανδάλισε τα αυτοκίνητά της

Αγρίνιο: 64χρονος χτύπησε την πρώην του, της πήρε το κινητό τηλέφωνο και βανδάλισε τα αυτοκίνητά της

Αγρίνιο: Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, κλοπή, παραβίαση δικαστικών αποφάσεων και φθοράς ξένης περιουσίας.

Για εξύβριση, κλοπή, παραβίαση δικαστικών αποφάσεων, φθορά ξένης περιουσίας και ενδοοικογενειακή βία κατηγορείται 64χρονος που συνελήφθη το περασμένο βράδυ στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, θύμα του φέρεται η πρώην σύντροφος του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Ειδικότερα, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από καταγγελία της γυναίκας.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, χθες το μεσημέρι ο 64χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε τη γυναίκα. Άρπαξε μάλιστα το κινητό τηλέφωνό της, τρεις κάρτες και κλειδιά οικίας.

Ακολουθως περί τις 9 το βράδυ συναντήθηκαν και της επέστρεψε μέρος των κλαπέντων ωστόσο-κατηγορείται πως- στις 23:30 το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και φέρεται να βανδάλισε δύο οχήματα ιδιοκτησίας της.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Ποινή κάθειρξης 16 ετών σε αστυνομικό – Κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση

Αστυνομικός «ήρωας» σώζει γατάκια που κινδυνεύουν στους δρόμους

Σταύρος Μπαλάσκας: Θύμα τροχαίου ο αστυνομικός - Οδηγός παραβίασε στοπ και έπεσε πάνω του