ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος Αναστάζια:«Η καρδιά μου αμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση»…

Σύντροφος Αναστάζια:«Η καρδιά μου αμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση»…

Ο σύντροφος της 27χρονης, όπως και η μητέρα της έχουν επιστρέψει στην Πολωνία, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης Αναστάζια, τους επεστράφη το δαχτυλίδι της...

Στην Πολωνία επέστρεψε ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος κλήθηκε αρκετές φορές για κατάθεση στις αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού της κοπέλας.

Σε δηλώσεις του που εξασφάλισε η εκπομπή Το Πρωινό του Ant1, υποστηρίζει ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν, τη χαρακτηρίζει ως το άλλο του μισό και πως τώρα η ζωή του πήγε στην κόλαση και η καρδιά του αιμορραγεί...

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρετούμε, να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρά χρόνια και είχαμε πάρα πολύ καλή ζωή μαζί. Ητάν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε στη ζωή μου και το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση…»

Μαζί με τον σύντροφο της 27χρονης, στην Πολωνία επέστρεψαν και η μητέρα της με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει μετά την εξαφάνισή της.

Ο πατέρας της δολοφονημένης Αναστάζια, Andrzej Rubiński, μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ υποστήριξε πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του δεν είναι μόνο ένας, αλλά εμπλέκονται πολλά περισσότερα άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο η σύζυγός του δεν είδε τη σορό του παιδιού της, απλά της δόθηκε το δαχτυλίδι της κόρης της, γλιτώνοντάς την όπως χαρακτηριστικά ανέφερε από το μακάβριο θέαμα.

Για την εμπλοκή και άλλων στην υπόθεση μίλησε στο Mega και ο Θανάσης Κατερινόπουλος λέγοντας πως «το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι. Αλλά όπου και να έγινε η μεταφορά του πτώματος ακόμα και 100 μέτρα, είναι απίθανο να μεταφέρθηκε από το ένα σπίτι στο άλλο από ένα άτομο μόνο. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι».

«Εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία και τα τηλέφωνα. Είναι σημαντική η αυτοψία του χώρου που βρέθηκε και οι πτωματικές υποστάσεις», προσέθεσε.

Σήμερα εξάλλου απολογείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ενώ έχει προσαχθεί και ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν.

Η Αστυνομία σε λίγες ώρες από τώρα θα έχει στα χέρια της τα τελικά αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που πήραν από τη σορό της 27χρονης, τα οποία ελπίζει ότι θα δείξουν τον δολοφόνο. Αν το κορίτσι έχει υποστεί βιασμό και έχει παλέψει με τον φονιά της για να σωθεί, τότε το DNA του δράστη θα έχει «φυλακιστεί» στα νύχια της.

Απαντήσεις θα δώσουν επίσης και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας στις Αλυκές, δηλαδή η μαύρη σακούλα και το σεντόνι. Η κοπέλα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε υδροβιότοπο του νησιού, ενώ ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα.

Όπως αναφέρουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ, όταν βρέθηκε η σορός της κοπέλας από την Πολωνία, τα χέρια της ήταν σε ευθεία γραμμή, κολλημένα πάνω στο σώμα της. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης δεν αντέδρασε καθόλου σπασμωδικά.