ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κως: Τo DNA από τα νύχια της Αναστάζια θα «δείξει» τον δολοφόνο και πιθανούς συνεργούς του

Κως: Τo DNA από τα νύχια της Αναστάζια θα «δείξει» τον δολοφόνο και πιθανούς συνεργούς του

Κως: Εν αναμονή των αποτελεσμάτων DNA - Στον ανακριτή σήμερα ο 32χρονος κατηγορούμενος

Λίγες ώρες απομένουν πριν η αστυνομία έχει στα χέρια της τα τελικά αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που πήραν από τη σορό της 27χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της στην Κω από τα χέρια ενός αδίστακτου δολοφόνου ο οποίος αφού τη σκότωσε, την τύλιξε με ένα σεντόνι, την έβαλε μέσα σε μια μαύρη σακούλα και την πέταξε σε υδροβιότοπο του νησιού, σκεπάζοντάς την μάλιστα με κλαδιά και χόρτα επιχειρώντας να την κρύψει.

Αν το κορίτσι έχει υποστεί βιασμό και έχει παλέψει με τον φονιά της για να σωθεί, τότε το DNA του δράστη θα έχει «φυλακιστεί» στα νύχια της. Απαντήσεις θα δώσουν επίσης και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας στις Αλυκές, δηλαδή η μαύρη σακούλα και το σεντόνι.

Πάντως ο δράστης δεν αντέδρασε καθόλου σπασμωδικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, όταν βρέθηκε η σορός της κοπέλας από την Πολωνία, τα χέρια της ήταν σε ευθεία γραμμή, κολλημένα πάνω στο σώμα της.

Ο βασικός ύποπτος ο οποίος μέχρι στιγμής κατηγορείται για αρπαγή, δεν έχει πει λέξη για το άγριο φονικό με τις αρχές να προχωρούν σε συμπληρωματικές καταθέσεις σε μια προσπάθεια να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για την επίμαχη ημέρα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ένας ακόμη άνδρας που ανήκει στο περιβάλλον του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, κλήθηκε από την ασφάλεια για να δώσει διευκρινήσεις ενώ κινητικότητα παρατηρήθηκε αργά το βράδυ κι έξω από το σπίτι του 32χρονου όπου εμφανίσθηκαν οχήματα της ασφάλειας.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάποια καινούργια σύλληψη και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μόλις οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας πάρουν στα χέρια τους τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια .

Όσον αφορά τον 32χρονο κατηγορούμενο, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει από το Μπαγκλαντές το φάκελό του ώστε να δουν αν έχει ποινικό παρελθόν όπως δήλωσε στο newsbomb , ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Το λευκό μπλουζάκι

Όσο η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, στο φως έρχονται και νέα στοιχεία τόσο για τα ευρήματα όσο και για το τι προηγήθηκε πριν το κορίτσι εξαφανιστεί. Σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι του βασικού υπόπτου έχει εντοπιστεί ένα γυναικείο λευκό μπλουζάκι το οποίο έχει έναν λεκέ που μοιάζει με αίμα. Έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν ανήκει ή όχι στην Αναστάζια.

Η νεαρή λίγες ώρες αφότου έφυγε από το μίνι μάρκετ μαζί με τον 32χρονο, φέρεται να έστειλε στο σύντροφό της ένα μήνυμα πως είναι καλά και θα τη γυρίσει σπίτι ένας άνδρας ενώ λίγο αργότερα, πληροφορίες αναφέρουν -ότι του έστειλε ένα μήνυμα φόβου λέγοντάς του να πάει να τη βρει.

Τα σενάρια των τελευταίων ωρών είναι πολλά για το ποιοι τελικά εμπλέκονται στην φρικιαστική αυτή υπόθεση δολοφονίας της όμορφης Αναστάζια και με ποιον τρόπο το κορίτσι έχασε τη ζωή του.

Όλες οι απορίες θα λυθούν μόλις οι αστυνομικοί της ασφάλειας στο νησί έχουν μπροστά τους αποδείξεις και όχι ενδείξεις.

Διαβάστε επίσης:

Κως: «Μέλος της παρέας του 32χρονου πήγε να με βιάσει, ξέρω τι έπαθε η Αναστάζια»

Κως: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια - Οι τελευταίες της στιγμές

Κως: Νέο ύποπτο εξετάζουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία της Αναστάζια

Σχετικές ειδήσεις