ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Αυτός είναι ο 32χρονος που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Κως: Αυτός είναι ο 32χρονος που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια

Ο 32χρονος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά την 27χρονη ζωντανή στην Κω

Προθεσμία για την Τέταρτη στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί, πήρε ο νεαρός από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ο 32χρονος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες για την υπόθεση του θανάτου της 27χρονης στην Κω.

Ο 32χρονος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά την 27χρονη ζωντανή. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο ίδιος υποστηρίζει ότι «δεν έκανα τίποτα» ενώ λέει ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη συναίνεσή της.

«Η Αναστάζια ήταν απερίσκεπτη» - Ξέσπασε ο πατέρας της 27χρονης

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια μετά τον θάνατό της στην Κω. Την ώρα που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τον θάνατό της ο 32χρονος από το Μπαγκλαντέζ, η μητέρα της βρίσκεται στα δικαστήρια της Κω φανερά συγκλονισμένη ενώ ο αδερφός της 27χρονης, μιλώντας στον Alpha, ζητεί μόλις 10 λεπτά «μαζί του για να τον "τελειώσω"», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της Αναστάζια παραμένει συντετριμμένος στην Πολωνία. Ο ίδιος μίλησε στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό Onet, λέγοντας πως όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις 12 Ιουνίου, «στην αρχή πίστεψα ότι την είχαν απαγάγει και την είχαν πάει σε πορνείο».

«Είχα ένα κακό προαίσθημα. Η Αναστάζια ήταν καλό κορίτσι αν και ήταν απερίσκεπτη και ευκολόπιστη. Πίστευε ότι όλοι είχαν καλές, φιλικές προθέσεις». Η μητέρα της Αναστάζια ταξίδεψε για την Κω την Πέμπτη, 16 Ιουνίου. Είχε ήδη γίνει γνωστό ότι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές βαρυνόταν με την υποψία ότι είχε απαγάγει την 27χρονη κοπέλα.

Ο πατέρας της Αναστάζια είπε στη γυναίκα του πριν εκείνη πάρει το αεροπλάνο: «Πας για να φέρεις το πτώμα της». Στη συνέχεια, όπως λέει, «μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή».

Για τον πατέρα της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία είναι σαφές ότι «την εξαπάτησαν, προφανώς περίμεναν να βραδιάσει. Ίσως στις λίγες ώρες που πέρασε μαζί τους, της έβαλαν κάτι στο ποτό. Όταν τηλεφώνησε στον φίλο της, είπε ότι θα την πήγαινε κάποιος άντρας στο ξενοδοχείο. Αλλά αντ' αυτού την οδήγησε σε κάποιο έρημο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άντρες που συνάντησε μπορεί να τράπηκαν σε φυγή. Ακούσαμε ότι περισσότεροι άνθρωποι τη βίασαν».

«Θέλω 10 λεπτά να τον τελειώσω» - Ξέσπασε ο αδερφός της Αναστάζια

«Ξέσπασε» ο αδερφός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα που βρέθηκε νεκρή στην Κω. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή ένας 32χρονος, ο οποίος αρνείται πως σκότωσε την 27χρονη.

«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όντως θα ήθελα δέκα λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να το "τελειώσω" εγώ», είπε ο αδερφός της Αναστάζια στον ALPHA.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπάμαι που αφορά την οικογένειά μου αλλά ελπίζω η δολοφονία της να είναι μια προειδοποίηση για άλλα κορίτσια όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους και να προσέχουν περισσότερο», τόνισε.

Κως: «Η μητέρα είναι συντετριμμένη»

«Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την "'εσβησαν"», είπε ο αδερφός της.

Όσο για το πώς βρέθηκε στην Κω, απαντά: «Αυτό δεν το γνωρίζω, πήγε εκεί για να κάνει μια δουλειά αλλά τι ακριβώς και πως βρέθηκε εκεί δεν το ξέρω. Απ' ότι άκουσα ήταν σερβιτόρα. Με τον σύντροφό της ήταν 13 χρόνια μαζί. Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Παρόλο που ήταν χρόνια μαζί, δεν μιλούσαν για γάμο».

Η μητέρα «είναι συντετριμμένη, ήταν η μοναχοκόρη της. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη μητέρα μας, δεν είναι καλά».

Το κινητό της Αναστάζια

Ένα από τα βασικά ερωτήματα στην υπόθεση της 27χρονης είναι το κινητό τηλέφωνο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κω ενώ είχαν περάσει οι ομάδες πολλές φορές από το σημείο και δεν είχαν εντοπίσει κάτι.

Το κινητό της Αναστάζια και το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποτος για αρπαγή έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα. Υπάρχει η τεχνολογία να φανούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Τα σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού

Ένα ακόμη σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι τα σημάδια στο σώμα του 32χρονου. Ο ίδιος μίλησε για σοβαρό τροχαίο που είχε στην Κω, αλλά όταν οι αστυνομικοί επέμειναν για το πότε, πώς και πού σημειώθηκε αυτό το τροχαίο, ο ίδιος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Για την ώρα ο 32χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 27χρονη και δεν εμπλέκεται ούτε στην εξαφάνιση ούτε στη δολοφονία της, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει στο εξωτερικό

Προβληματισμό προκαλεί, πάντως, και το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει από την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, χωρίς καν να ενημερώσει τον συγκάτοικό του. Ο δεύτερος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο δικός του ρόλος, στα δραματικά γεγονότα.

Σε βίντεο του Mega από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, τον βλέπουμε δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας που χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Σχετικές ειδήσεις