ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου για τον θάνατο της Αναστάζια ο 32χρονος

Κως: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου για τον θάνατο της Αναστάζια ο 32χρονος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πάντα όμως βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η μητέρα της Αναστάζια που βρίσκεται στην Κω μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, η οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Σχετικές ειδήσεις