ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Φάληρο - Kυκλοφοριακό κομφούζιο: Κλειστή η άνοδος της παλιάς Παραλιακής στο ύψος του ΣΕΦ

Νέο Φάληρο - Kυκλοφοριακό κομφούζιο:  Κλειστή η άνοδος της παλιάς Παραλιακής στο ύψος του ΣΕΦ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου «SNF NOSTOS RUN»

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκαλέσει η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «SNF NOSTOS RUN» με την άνοδο της παλιάς Παραλιακής στο ύψος του ΣΕΦ να είναι κλειστή.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης των προβλημάτων στην κυκλοφορία έχουν πραγματοποιηθεί - προσωρινού χαρακτήρα - κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σήμερα, Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023,

Ειδικότερα, υπάρχει σταδιακή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 19:00 έως 24:00 στην οδό Δοϊράνης, και βασικά στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευρυπίδου και Σκρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Επιπλέον, διακοπή κυκλοφορίας παρατηρείται και στη λεωφόρο Κατσώνη - Επαμεινώνδα, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Στην οδό Λυσικράτους, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δοϊράνης έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Κατσώνη.

Ακόμα, διακοπή κυκλοφορίας - σταδιακή και τμηματική - από τις 19:00 έως τις 24:00 πραγματοποιείται και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιγέως έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ το ίδιο ισχύει και στην οδό Ευριπίδου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δοϊράνης και Δημοσθένους.

Τέλος, όμοια με τους παραπάνω δρόμους, διακοπή κυκλοφορίας έχουμε και στην οδό Εθν. Μακαρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αιγέως και Φαληρέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Έτσι, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της δειξαγωγής του αγώνα δρόμου «SNF NOSTOS RUN» αφορούν τις περιοχές των Δήμων Καλλιθέας, Π. Φαλήρου, Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρο.

Σχετικές ειδήσεις