ΕΛΛΑΔΑ

Αγοραπωλησία ναρκωτικών έξω από το ΑΠΘ (vid)

Αγοραπωλησία ναρκωτικών έξω από το ΑΠΘ (vid)

ΑΠΘ: Βίντεο που φαίνονται τα μέλη των κυκλωμάτων, μέρα μεσημέρι απέναντι από την Πανεπιστημιούπολη να δρουν ανενόχλητα.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών. Δεκάδες άτομα εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους ποσότητες ουσιών.

Σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star απέναντι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, νεαροί, πωλούν χωρίς καμία κάλυψη ναρκωτικά μπροστά στα μάτια περαστικών.

Ο διακινητής κάθεται στο παγκάκι, ο «κράχτης» πλησιάζει μαζί με τον «πελάτη» και γίνεται η αγοραπωλησία. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μάθει τις «καβάτζες» των εμπόρων ναρκωτικών. Οι κάτοικοι της περιοχής πλέον έχουν μάθει τις «καβάτζες» των εμπόρων ναρκωτικών και τις δείχνουν στην κάμερα του Star.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται αστυνομικοί να σταματούν για έλεγχο δεκάδες άτομα σε πάρκο απέναντι από τη Φιλοσοφική Σχολή.

Αλλά και πίσω από το ιστορικό μνημείο της Ροτόντα γίνεται συναλλαγή ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο νεαρά άτομα έχοντας στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των διακινητών, οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τους... αντικαταστάτες τους να συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους.

«Έχουν συλληφθεί πολλές συμμορίες, αλλά βγαίνουν νέα πρόσωπα και παίρνουν τη δουλειά των παλιών» λέει κάτοικος της περιοχής.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 13 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και ακόμη ένα άτομο που σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία.