ΕΛΛΑΔΑ

Οργιάζει η αισχροκέρδεια στη Μύκονο: Υποχωρεί η τουριστική κίνηση – Απόγνωση για τις τιμές

Οργιάζει η αισχροκέρδεια στη Μύκονο: Υποχωρεί η τουριστική κίνηση – Απόγνωση για τις τιμές

Στη Μύκονο αρχίζει και χάνεται ο έλεγχος - Η αισχροκέρδεια, η αλαζονεία και τα φαινόμενα απληστίας

Μύκονος 2023. Η τουριστική κίνηση μειώνεται αλλά η ακρίβεια ζει και βασιλεύει.

Η διάσημη καπετάνισσα Κέϊτ Μακκιού με εκατομμύρια ακόλουθους στα social media εξέφρασε την απόγνωση της για την τιμή που κλήθηκε να πληρώσει σε εστιατόριο της Μυκόνου πριν από λίγες ημέρες.

«Αγόρασα ένα φόρεμα στη Μύκονο και το σκεπτικό πίσω από την αγορά αυτού του φορέματος, ήταν ότι είναι φθηνότερο από το ψάρι που έφαγα χθες το μεσημέρι και ίσως σκέφτεστε αυτό φαίνεται πολύ λογικό αλλά όταν σας λέω ότι το ψάρι που έφαγα χθες για μεσημεριανό κόστισε 616 ευρώ. Ήξερα ότι κόστιζε 616 ευρώ; Όχι! Επειδή δεν κοίταξα το μενού», αναφέρει συγκεκριμένα σε βίντεο που έχει αναρτήσει στα social media.

Οι «φουσκωμένες» τιμές στο νησί των ανέμων και η συσσώρευση καταγγελιών στα social media για φαινόμενα αισχροκέρδειας φαίνεται πώς έχουν θορυβήσει τους επιχειρηματίες το νησιού.

Σε άλλη περίπτωση τουρίστας δημοσιοποίησε απόδειξη για να δείξει ότι πλήρωσε 148 ευρώ για μία μερίδα καλαμαράκια, με τον συνολικό λογαριασμό να εκτινάσσεται στα 360 ευρώ.

«Όταν έφερε το λογαριασμό τρόμαξα, καθώς το καλαμάρι έγραφε πως κόστιζε 148 ευρώ, τα μιλκσέικ που ποτέ δεν θέλαμε αλλά μας ανάγκασαν να παραγγείλουμε για τα παιδιά, κόστιζαν 38 ευρώ το καθένα, η σαλάτα και το ψωμί που μας είπαν ότι ήραν δωρεάν, κόστιζαν 28 ευρώ 14,50 ευρώ αντίστοιχα», αναφέρει συγκεριμένα.

Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα όταν εξέφρασε τα παράπονα του για τις υπέρογκες τιμές εισέπραξε την οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων του καταστήματος.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN:

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία εργολάβου στη Μύκονο

Παρέλαση διασήμων στη Μύκονο: Μετά τον Κλούνεϊ σειρά πήραν ο Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Χέμσγουορθ

Ματ Ντέιμον: Στη Μύκονο με τη σύζυγο του ο διάσημος ηθοποιός