ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Άλογο πνίγηκε από το σχοινί που ήταν δεμένο – Συνελήφθη ο δράστης

Βόλος: Άλογο πνίγηκε από το σχοινί που ήταν δεμένο – Συνελήφθη ο δράστης
ΕΛΑΣ.

Ο δράστης έδεσε δύο άλογα σε παραποτάμια περιοχή του Βόλου, με το ένα εξ αυτών να πνίγεται από το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένο.

Σήμερα το πρωί (02/07) στον Βόλο, συνελήφθη άνδρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ζωοκτονίας και ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Χθες το βράδυ (01/07), ο δράστης έδεσε σε παραποτάμια περιοχή της πόλης του Βόλου, δύο άλογα ιδιοκτησίας του και το ένα εξ αυτών πνίγηκε από το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένο. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, έφθασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, στον οποίο βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 60.000€.

Η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου, γνωστοποιώντας την είδηση, ανέφερε ότι «μάς ειδοποίησαν από την αστυνομία, κάποιος έδεσε δύο αλόγα στον Κραυσίδωνα περιοχή Τσαλαπάτα, το ένα μπλέχτηκε στα σχοινιά και πνίγηκε, το άλλο είναι σε σοκ. Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει που έχει εγκαταστάσεις για αλόγα να το φιλοξενήσει; Παίρνουμε το ιππικό αλλά δεν το σηκώνουν, ζητάμε βοήθεια για το ζωάκι».

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διενεργεί την προανάκριση, ενώ, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις