ΕΛΛΑΔΑ

Ρόμπι Γουίλιαμς: Μετά τις αντιδράσεις ευχαριστεί τους Έλληνες και τους λέει γενναιόδωρους (vid)

Ρόμπι Γουίλιαμς: Μετά τις αντιδράσεις ευχαριστεί τους Έλληνες και τους λέει γενναιόδωρους (vid)

O Ρόμπι Γουίλιαμς μάγεψε το ελληνικό κοινό στη συγκλονιστική συναυλία που έδωσε στο Terra Vibe το απόγευμα του Σαββάτου - Ωστόσο μια ατάκα του προκάλεσε αντιδράσεις - Σήμερα σε story του ο διάσημος Βρετανός σταρ μίλησε για την συναυλία τους στην Ελλάδα ευχαριστώντας τους Έλληνες οι οποίοι όπως είπε είναι πολύ γενναιόδωροι

Στο Terra Vibe της Μαλακάσας εμφανίστηκε ο Robbie Williams το βράδυ του Σαββάτου (1/7) στην πολυαναμενόμενη φετινή συναυλία του στην Ελλάδα.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς προσέφερε ένα μοναδικό υπερθέαμα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Φρόντισε να μοιραστεί αρκετά μηνύματα με τους θαυμαστές του αποθεώνοντας τη σύζυγό του Aida λέγοντας πως τον έσωσε.

Δείτε την gallery:

Ο Ρόμπι αναφέθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του με τους Take That λέγοντας πως υπήρχαν πολλοί κανόνες και ο ίδιος δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τους κανόνες. “Μετά διαπίστωσα ότι είχα γίνει σταρ και έκανα τα δικά μου, μέχρι που με σούταραν οι υπόλοιποι” επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Όταν έρχομαι στις συναυλίες και βλέπω την ανταπόκρισή σας, νιώθω ότι το στήριγμα από το οποίο μπορώ να κρατηθώ είστε εσείς” έστειλε μήνυμα αγάπης στους Έλληνες θαυμαστές του.

Σάλος με τον χαρακτηρισμό για τους Έλληνες

Η παρουσία του Ρόμπι Γουίλιαμς, πάντως, σημαδεύτηκε και από την… αποτυχημένη κατά πολλούς προσπάθειά του να κάνει χιούμορ. Ο Βρετανός σταρ όταν κάποιοι από τους φαν προσπαθούσαν να τον ακουμπήσουν, επιχείρησε να αστειευτεί λέγοντας: «Θέλουν να μου πάρουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα!», είπε χαρακτηριστικά.

Την επόμενη ημέρα της συναυλίας και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το... χιούμορ του ο popstar έστειλε το δικό του ευχαριστώ στους θαυμαστές του με μία ανάρτησή του στο Instagram.

«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμον για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς

Δείτε το βίντεο: