ΕΛΛΑΔΑ

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η νομοθεσία δεν γίνεται από τον καναπέ - Ρωτήστε κάποιον που δουλεύει σεζόν»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η νομοθεσία δεν γίνεται από τον καναπέ - Ρωτήστε κάποιον που δουλεύει σεζόν»
GLOMEX

Αιχμηρός ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα για το περιστατικό στη Ρόδο με τον σερβιτόρο που εξυπηρετεί μέσα στο νερό.

Χαμός έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το βίντεο που δείχνει έναν σερβιτόρο να έχει μπει μέχρι τη μέση στο νερό για να φτάσει σε πλωτές ξαπλώστρες και να εξυπηρετήσει πελάτες στη Ρόδο.

Για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα πήραν θέση η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, με τον δημοσιογράφο να φαίνεται εκνευρισμένος με τον τρόπο που αντιδρούν οι χρήστες, τονίζοντας ότι η νομοθεσία έχει συγκεκριμένες διαδικασίες.

Ανθή Βούλγαρη: Να γίνει μια νομοθεσία για το πώς πρέπει να σερβίρουν. Περνάν τους δρόμους πάνω - κάτω με τους δίσκους. Είναι τα παιδιά που καίγονται τα πόδια τους στην άμμο. Δηλαδή αν είμαστε ευαισθητοποιημένοι με ένα θέμα να είμαστε με όλα, μην είμαστε με ότι μας συμφέρει.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ο καθένας μπορεί να χει μια άποψη, γι' αυτό είναι τα social media, για να τα στέλνετε. Όμως η νομοθεσία δεν γίνεται από τον καναπέ. Υπάρχουν ειδικοί άνθρωποι, οι οποίοι τα κάνουν αυτά. Το να καθόμαστε στα social media και να λέμε τη γνώμη μας και να νομίζουμε ότι αυτό είναι το δίκαιο, ή αυτό είναι το δίκαιο του ενός, δεν γίνεται έτσι δουλειά. Η νομοθεσία γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Δεν νομοθετούν αυτοί που είναι στον καναπέ. Ρωτήστε κανέναν άνθρωπο που δουλεύει σεζόν, να δείτε πόσο ανάγκη έχουν τα παιδιά ή τα μαγαζιά που βάζουν μέσο για να πάνε επειδή παίρνει 2 και 3 χιλιάρικα. Γι' αυτό όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες θέλουν να φέρουν επιχειρηματίες για να ανέβει το επίπεδο, δεν είναι σαν εμάς που πάμε στις παραλίες με τα 20 και 30 ευρώ.

Ανθή Βούλγαρη: Όσοι δεν έχετε δουλέψει σεζόν δεν το κατανοείτε εύκολα αλλά έτσι είναι.