ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος - Ματ Ντέιμον και αδελφοί Χέμσγουορθ: Ξετρελάθηκαν με τα σουβλάκια - Τι παρήγγειλαν

Μύκονος - Ματ Ντέιμον και αδελφοί Χέμσγουορθ: Ξετρελάθηκαν με τα σουβλάκια - Τι παρήγγειλαν

Οι διάσημοι ηθοποιοί, συνοδευόμενοι από σωματοφύλακες, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και απολάμβαναν τις ελληνικές μελωδίες στην Μύκονο και πόζαραν με θαυμαστές 

Τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων συνεχίζουν και κάνουν ο Ματ Ντέιμον με τα αδέλφια Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ. Στις διακοπές αυτές δεν απολαμβάνουν μονάχα τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και την ελληνική κουζίνα.

Οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί, δε, φαίνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos live TV, να έχουν ξετρελαθεί με συγκεκριμένο είδος ελληνικής κουζίνας: το σουβλάκι.

Ειδικότερα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα επισκέφθηκαν με την παρέα τους το ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό.

Μάλιστα, ο Ματ Ντέιμον και οι αδελφοί Χέμσγουορθ έφαγαν: παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Επιπλέον, οι διάσημοι ηθοποιοί, συνοδευόμενοι από σωματοφύλακες, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και απολάμβαναν τις ελληνικές μελωδίες και πόζαραν με θαυμαστές που τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ακόμη, οι ηθοποιοί επισκέφτηκαν στην Μύκονο και το εστιατόριο Kuzina στην παραλία του Ορνού, όπου δοκίμασε φρέσκο ψάρι και, φυσικά, ελληνικά πιάτα.

Σχετικές ειδήσεις