ΕΛΛΑΔΑ

Λιμάνι Ραφήνας: Αυτοκτόνησε 89χρονος - «Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος» έγραφε σε σημείωμα

Λιμάνι Ραφήνας: Αυτοκτόνησε 89χρονος - «Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος» έγραφε σε σημείωμα
eurokinissi

Στο σημείωμα  που βρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας ο 89χρονος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2023, αποκαλύφθηκε μία νέα τραγωδία με πρωταγωνιστή έναν 89χρονο, η σορός του οποίου έγινε αντιληπτή από άνδρες του πληρώματος του Andros Queen, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, φαίνεται πως είχε αφήσει ένα σημείωμα μέσα σε ένα τσαντάκι που ήταν τοποθετημένο στην άκρη της προβλήτας. Μέσα στο τσαντάκι υπήρχε ακόμα η ταυτότητα του.

Στο σημείωμα ο 89χρονος εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Μάλιστα, στο εν λόγω σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας rpn.gr, ο 89χρονος έγραφε «παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου».

Τον 89χρονο ανέσυρε στις 08:15 σήμερα ένας δύτης. Ήταν δεμένος σε ένα καροτσάκι και κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, 3 Ιουλίου 2023, έπεσε στην θάλασσα.

Ο δύτης, δε, διαπίστωσε ότι είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος καθώς του έλειπε το ένα πόδι.

Την σορό του άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο ανέλαβε και τη μεταφορά του προς το νεκροτομείο όπου και θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σχετικές ειδήσεις