ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός εργολάβου στη Μύκονο: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ξυλοδαρμός εργολάβου στη Μύκονο: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας
GLOMEX / ΣΚΑΪ

Δύο μέλη της μαφίας της Μυκόνου συνελήφθησαν σήμερα (04/07) από το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας και Ασφάλειας Αττικής, για τον άγριο ξυλοδαρμό εργολάβου στη Μύκονο.

Δύο μέλη της μαφίας της Μυκόνου συνελήφθησαν σήμερα (04/07) από το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας και Ασφάλειας Αττικής, για τον άγριο ξυλοδαρμό εργολάβου στο νησί.

Από την προανάκριση, απεδείχθη ότι τον Νοέμβριο του 2022 είχαν λάβει εντολή σαν «συμβόλαιο» με πρόσωπο το οποίο είχε οικονομικές διαφορές με τον εργολάβο, να εισβάλλουν στο γραφείο του, με τον έναν να κρατά σιδερόβεργα και τον άλλον να επιτίθεται με ρόπαλο, να τον χτυπούν με μανία και ύστερα να διαφεύγουν έχοντας προλάβει να «αρπάξουν» 30.000 ευρώ.

Η «κινηματογραφική» σύλληψη των δραστών

Η αστυνομία προσπαθούσε να ταυτοποιήσει τους δράστες, ώσπου πριν από δεκαπέντε ημέρες προέκυψε μία σπάνια εξέλιξη. Ο εργολάβος, ευρισκόμενος σε εμπορικό κέντρο της οδού Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ψώνιζε, είδε τους δύο ανθρώπους που τού επιτέθηκαν να βρίσκονται ακριβώς δίπλα του και να κάνουν επίσης ψώνια.

Ο εργολάβος προσπάθησε να τούς ακινητοποιήσει, αλλά ο ένας έβγαλε πιστόλι, τον απείλησε, ενώ, παρέμβη και ο υπεύθυνος ασφαλείας του εμπορικού κέντρου χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να διαφύγουν από τη τζαμαρία. Ακολούθησε «ανθρωποκυνηγητό» της αστυνομίας, η οποία τελικώς κατάφερε να συλλάβει τον έναν κοντά σε στοά της Πανεπιστημίου και ο δεύτερος στις Τρεις Γέφυρες, στη Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA.

Σχετικές ειδήσεις