ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Εργαζόμενος παρασύρθηκε από νταλίκα μέσα στο πλοίο της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιάς

Ηράκλειο: Εργαζόμενος παρασύρθηκε από νταλίκα μέσα στο πλοίο της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιάς

Οι διασώστες και ένας γιατρός έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και τον μετέφεραν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες, 4 Ιουλίου 2023, λίγο μετά τις 8 το βράδυ μέσα στο πλοίο της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιας στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ειδικότερα φαίνεται πως για άγνωστα μέχρι τώρα αιτία μία νταλίκα παρέσυρε και τραυμάτισε εργαζόμενο του πλοίου. Αμέσως ενημερώθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο λιμενεργάτης τραυματίστηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν η νταλίκα έκανε όπισθεν για να μπει σε πάτωμα του πλοίου.

Οι διασώστες και ένας γιατρός έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και τον μετέφεραν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για την ζωή του, και φέρει ορθοπαιδικα τραύματα.

Στο εσωτερικό του πλοίου έσπευσαν και οι λιμενικοί που ξεκίνησαν προανάκριση για το περιστατικό. Έτσι, ο αλλοδαπος οδηγός του βαρέως οχήματος μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο για να δώσει κατάθεση.

Σχετικές ειδήσεις