ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Χανιά: Αυτή είναι η έγκυος που πέθανε λίγο μετά τη γέννα - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Τραγωδία στα Χανιά: Αυτή είναι η έγκυος που πέθανε λίγο μετά τη γέννα - Διατάχθηκε ΕΔΕ
GLOMEX

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της 35χρονης από τα Χανιά που ξεψύχησε λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της

Ανείπωτη τραγωδία στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όταν μία γυναίκα μόλις 35 ετών άφησε την τελευταία της πνοή αφότου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου. Συγκεκριμένα η μητέρα του παιδιού αντιμετώπισε επιπλοκές και μερικές ώρες μετά τη γέννα εξέπνευσε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά της.

Το νεογνό είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη γυναίκα. Όπως μεταδίδει το neakriti.gr το πόρισμα αναμένεται σε περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.

Η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 36χρονης πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη και διενεργήθηκε παρουσία δύο τεχνικών συμβούλων, της οικογένειας και του γιατρού του Νοσοκομείου Χανίων. Ωστόσο όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα δεν υπήρξαν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης, μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχουν μακροσκοπικά ευρήματα που να δικαιολογούν τον θάνατο. Θα γίνει μικροσκοπικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένεται να βγουν μετά από δύο-τρεις εβδομάδες».