ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρή 17χρονη σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα

Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρή 17χρονη σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα
Newsbomb archive.

Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονη με συνεπιβάτιδα μία συνομήλική της, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της τελευταίας.

Μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονη με συνεπιβάτιδα ακόμη μία 17χρονη, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη.

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (07/07), στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Προμάχων – Αριδαίας Πέλλας. Συγκεκριμένα, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονη με συνεπιβάτιδα ακόμη μία 17χρονη, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε συρμάτινη περίφραξη.

Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 17χρονης συνεπιβάτιδας και ο τραυματισμός της 17χρονης οδηγού της μοτοσυκλέτας. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ζάκυνθος: Νεκρός 19χρονος τουρίστας σε δυστύχημα με «γουρούνα»

Τραγωδία στην άσφαλτο της Ζακύνθου, με έναν 19χρονο τουρίστα από τη Σκωτία να «χάνει» σήμερα (07/07) τη ζωή του, όταν η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί, στην Εθνική Οδό Μέσου Γερακαρίου – Αλικανά.

Στη «γουρούνα» επέβαινε άλλος ένας 19χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει μόνο μερικές εκδορές. Αμφότεροι οι επιβαίνοντες φορούσαν κράνη, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα. Ωστόσο, ο οδηγός φέρεται να έκανε κάποια απότομη κίνηση, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα πάνω στον δρόμο, να τον καταπλακώσει και να σκοτωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο και μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών Ζακύνθου, ενώ η σορός του 19χρονου Βρετανού θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ θα γίνει και τοξικολογική εξέταση.

Σχετικές ειδήσεις