ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με τη στιγμή του θανάσιμου πυροβολισμού στον 51χρονο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ με τη στιγμή του θανάσιμου πυροβολισμού στον 51χρονο
thestival

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 51χρονος μετά από πυροβολισμό - Η στιγμή που δολοφονείται ο αλλοδαπός από πυρά του φίλου του

Νεκρός από πυροβολισμό φίλου του έπεσε αλλοδαπός ηλικίας 51 ετών, στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Το φονικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης γύρω στις 12.30 το μεσημέρι έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σόλωνος.

Το θύμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι αλβανικής καταγωγής.

Η στιγμή της δολοφονίας έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το θύμα πλησιάζει το αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο έξω από βενζινάδικο και διαπληκτίζεται με τον οδηγό.

Μάλιστα, ο 51χρονος κρατά κάτι στο χέρι του και με αυτό επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό του οχήματος. Ωστόσο τη στιγμή που βάζει τα χέρια του μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ο οδηγός βγάζει όπλο και πυροβολεί εναντίον του, με τον άνδρα να πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δράστης και θύμα νωρίτερα ήταν μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν μαζί στο ίδιο βενζινάδικο, στην οδό Σόλωνος. Εκεί άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον φίλο του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις