ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Λουτράκι: Μάχη να μην περάσει από την παλαιά εθνική οδό προς τα διυλιστήρια

Φωτιά στο Λουτράκι: Μάχη να μην περάσει από την παλαιά εθνική οδό προς τα διυλιστήρια
INTIME

Σε εξέλιξη είναι το απόγευμα της Δευτέρας τεράστια πυρκαγιά στο Λουτράκι - Μάχη να μην περάσουν οι φλόγες από την παλαιά εθνική οδό προς τα διυλιστήρια

Σε εξέλιξη είναι η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο Λουτράι. Όπως έχει ήδη γράψει το Newsbomb.gr στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν την κατάσβεση ενώ οι φλόγες έκαψαν σπίτια στο Άνω Καρβουνάρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να μην περάσει η πυρκαγιά από την εθνική οδό στην παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι αφού η περιοχή βρίσκεται πολύ κοντά στα διυλιστήρια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης το μέτωπο της φωτιά είναι ανεξέλεγκτο. «Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις όμως οι ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε προχωρήσει σε απεγκλωβισμούς και εκκένωση ενός οίκου ευγηρίας», αναφέρει ο δήμαρχος. Λίγο αργότερα, ο ίδιος έκανε λόγο για διάσωση 1.200 παιδιών από τις κατασκηνώσεις, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διακοπή δρομολογίων του προαστικού λόγω της φωτιάς

Διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού στο ρεύμα προς το Κιάτο, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων, λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, η διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών έγινε έπειτα από εντολή της αστυνομίας κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμότων Αγίων Θεοδώρων.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται:

«Διακοπή κυκλοφορίας, με εντολή της αστυνομίας, του Προαστιακού προς το Κιάτο εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά στον Σ.Σ. Αγίων Θεοδώρων».

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικό Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Στο «κόκκινο» η κυκλοφορία στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που μαίνεται στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα η Τροχαία έχει ήδη επιβάλλει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στην παλαιά όσο και στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, λίγο πριν τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων σημειώνεται μεγάλο ώρα μποτιλιάρισμα

Τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα κι ενώ πολλοί από τους οδηγούς έχουν βγει έξω από τα αυτοκίνητα τους.

Σχετικές ειδήσεις