ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Συνελήφθη γαμπρός για μπαλωθιές στον γάμο του – Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα στο κεφάλι

Χανιά: Συνελήφθη γαμπρός για μπαλωθιές στον γάμο του – Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα στο κεφάλι

Από την εκκλησία, στο κρατητήριο οδηγήθηκε 33χρονος γαμπρός, ο οποίος «έπαιξε» μπαλωθιές στον γάμο του.

Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό στην Κρήτη, αυτή τη φορά στον Δήμο Πλατανιά των Χανίων, όπου ένας γάμος παρ’ ολίγον να λάβει εφιαλτική τροπή. Ο γαμπρός συνελήφθη για μπαλωθιές στον γάμο του και υπόθαλψη εγκληματία, ενώ, μία από τις σφαίρες τραυμάτισε και έναν ηλικιωμένο άνδρα στο κεφάλι.

Όλα εκτυλίχθηκαν στις 18:30 χθες το απόγευμα (21/07) σε χωριό του Δήμου Πλατανιά, όπου λίγο πριν τελεστεί ο γάμος, υπήρξαν άσκοποι πυροβολισμοί. Δυστυχώς, όμως, μία από τις μπαλωθιές τραυμάτισε έναν 87χρονο, που καθόταν ανυποψίαστος στον κήπο του σπιτιού του σε διπλανό χωριό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων. Από τη σφαίρα ο άτυχος ηλικιωμένος τραυματίσθηκε στο κεφάλι και χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα.

Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί του ΑΤ Πλατανιά με την παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι του γαμπρού, όπου και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο, ή τους υπεύθυνους για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Ακόμη, ύστερα από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε και κυνηγετικό όπλο χωρίς την απαραίτητη άδεια κατοχής.

Σχετικές ειδήσεις