ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ρόδο: TUI και Jet2 ακυρώνουν τις πτήσεις προς το νησί

Φωτιά στη Ρόδο: TUI και Jet2 ακυρώνουν τις πτήσεις προς το νησί

H TUI ανακοίνωσε ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα πραγματοποιούνται πτήσεις προς τη Ρόδο

Η TUI ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις και τις κρατήσεις διακοπών προς τη Ρόδο για τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει το Skynews.

Η ταξιδιωτική εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: "Η κατάσταση στο νότιο τμήμα της Ρόδου παραμένει ασταθής και δύσκολη. Λόγω αυτού και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις στις τοπικές κοινότητες που επηρεάζονται, η TUI αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις πτήσεις και τις προγραμματισμένες διακοπές προς τη Ρόδο για αναχωρήσεις έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου".

Με τη σειρά της, η αεροπορική εταιρεία Jet2 ακύρωσε όλες τις πτήσεις και τις διακοπές που επρόκειτο να αναχωρήσουν σήμερα για τη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε.

Σε ανακοίνωσή της ανέφερε: "Ακυρώσαμε όλες τις πτήσεις και τις διακοπές που επρόκειτο να αναχωρήσουν για τη Ρόδο σήμερα (συνολικά πέντε πτήσεις).

"Θα επικοινωνήσουμε με τους επηρεαζόμενους πελάτες για να τους ενημερώσουμε και να τους ενημερώσουμε ότι θα τους παρασχεθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων και η δυνατότητα να κάνουν νέα κράτηση.

"Θα πετάξουμε με πέντε αεροσκάφη προς τη Ρόδο χωρίς επιβάτες, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε τους πελάτες πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο με την προγραμματισμένη πτήση τους".