ΕΛΛΑΔΑ

Τζιοβάνι Σκαράγκι: Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης του Master Chef για τις φωτιές στη Ρόδο

Τζιοβάνι Σκαράγκι: Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης του Master Chef για τις φωτιές στη Ρόδο

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής και η σύζυγός του μίλησαν για όσα βίωσαν όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο

Επιχείρηση εστίασης στο νησί της Ρόδου διατηρεί ο πρώην παίκτης του Master Chef Τζιοβάνι Σκαράγκι, ο οποίος μένει στο νησί μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ και την κόρη τους.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για όσα βίωσαν όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο και χρειάστηκε να κλείσουν το εστιατόριό τους, αλλά και να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

Η σύζυγος του πρώην παίκτη ανέφερε πως «Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου καθότι έχουμε φίλους και μας φιλοξενούν ευτυχώς γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη από ένα σημείο και μετά. Βλέπαμε τις φλόγες. Από ένα σημείο και μετά δεν σε ενδιαφέρει και η περιουσία. Ωστόσο δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας. Οι άνθρωποι εδώ και 8 μέρες σβήνουν. Φύγαμε νύχτα. Τα μαζέψαμε και φύγαμε. Χάθηκε μια σεζόν, κάηκαν ξενοδοχεία».

«Το χωριό που δουλεύουμε είναι ακριβώς το επόμενο από εκεί που σταμάτησε η φωτιά. Είναι το Γεννάδι και μετά εμείς. Το Γεννάδι και το Κιοτάρι είναι τα χωριά που πηγαίνουμε καθημερινά» πρόσθεσε.

Ο Τζιοβάνι Σκαράγκι εξήγησε πως για εκείνον «ήταν κάτι εντελώς καινούργιο. Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς».

«Κάθε στιγμή σκέφτομαι τι θα γίνει τώρα. Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση. Η μεγάλη ερώτηση είναι και τι θα συμβεί στον τουρισμό. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Σήμερα θα πάμε στο χωριό να δούμε με τα μάτια μας τι έχει γίνει. Μπορεί από την επόμενη εβδομάδα να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε», είπε ο πρώην παίκτης του Master Chef.