ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κέρκυρα: Αστυνομικοί συνοδεύουν γιαγιά κατά την επιχείρηση εκκένωσης του χωριού Λούτσες

Φωτιά στην Κέρκυρα: Αστυνομικοί συνοδεύουν γιαγιά κατά την επιχείρηση εκκένωσης του χωριού Λούτσες
TWITTER / Ελληνική Αστυνομία.

Αστυνομικοί στις Λούτσες της Κέρκυρας συνοδεύουν μία γιαγιά κατά την απομάκρυνση από το σπίτι της, μετά την εντολή εκκένωσης του χωριού λόγω των πυρκαγιών στο νησί.

Πριν από λίγη ώρα, δόθηκε εντολή εκκένωσης και του χωριού Λούτσες στην Κέρκυρα, εξαιτίας των πυρκαγιών που μαίνονται στο νησί. Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται δύο αστυνομικοί να συνοδεύουν μία ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το σπίτι της.

Μαίνονται τα «πύρινα μέτωπα» σε Ρόδο και Κέρκυρα. Ήδη, σήμερα το μεσημέρι (25/07) δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το χωριό Βάτι ενώ νωρίτερα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί και ο οικισμός Λούτσες στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, οι φλόγες έφθασαν στις αυλές των σπιτιών στον οικισμό Λούτσες στην Κέρκυρα, όπως μπορείτε να δείτε από το συγκλονιστικό βίντεο του OPEN.

Νωρίτερα την Τρίτη, ένα τζιπ της Πυροσβεστικής με τους διοικητές των δυνάμεων της Κέρκυρας, εγκλωβίσθηκε στις Λούτσες και χρειάσθηκε να επιχειρήσει πυροσβεστικό όχημα για να απεγκλωβισθούν. Μάλιστα, σε ετοιμότητα για εκκένωση είναι και οι κάτοικοι του χωριού Λαυκί στην Κέρκυρα.

Σχετικές ειδήσεις