ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια: Τηλεθεάτρια πληρώνει τα χρέη γυναίκας που απειλείται με έξωση λόγω κοινοχρήστων

Έξωση, Πατήσια
Eurokinissi

«Δεν θέλω ούτε καν να ξέρει ποια είμαι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αυτό που θέλω είναι να ανακληθεί η πράξη έξωσης», ανέφερε η τηλεθέατρια

Ένταση επιικράτησε σε γειτονιά στα Άνω Πατήσια το πρωί της Πέμπτης λόγω της έξωσης σε μονογονεϊκή οικογένεια για χρέη 881 σε κοινόχρηστα.

Μάλιστα, στα Πατήσια σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε συγκεντρώμενους που βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια και τους αστυνομικούς. Ρεπορτάζ για το θέμα παρουσίασε η εκπομπή Alpha Tώρα με την Βίκυ Χαντζή και τον Σταύρο Μονεμβασιώτη.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του θέματος, τηλεθεάτρια του Alpha επικοινώνησε με την εκπομπή, ζητώντας να εξοφλήσει η ίδια το ποσό των 881 ευρώ, έχοντας ωστόσο βεβαίωση ότι θα ανακληθεί η πράξη έξωσης.

«Αυτό που με αγγίζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά από μέσα και αστυνομικοί από έξω που ρίχνουν την πόρτα. Η γυναίκα – μητέρα είναι ανήλικη, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν τα παιδιά σε αυτή την ιστορία», ανέφερε η τηλεθεάτρια.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω ούτε καν να ξέρει ποια είμαι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αυτό που θέλω είναι να ανακληθεί η πράξη έξωσης. Αν δεν υπάρχει διαδικασία ανάκλησης, σταματώ εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη γυναίκα.