ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την κλοπή χρηματοκιβωτίου από οίκο ευγηρίας

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την κλοπή χρηματοκιβωτίου από οίκο ευγηρίας

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτικό βίντεο από την κλοπή χρηματοκιβωτίου σε οίκο ευγηρίας

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι δράστες να λειτουργούν με ιδιαίτερη άνεση μέσα στον οίκο ευγηρίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη από όπου και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του thestival, μπήκαν σαν κύριοι, το ξήλωσαν, το πήραν και έφυγαν ανενόχλητοι.

Χάρη στις ενέργειες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα έξι μέλη της σπείρας σήμερα βρίσκονται στη φυλακή.

Συνελήφθησαν τον Μάιο του 2023 και οι αστυνομικοί τους συσχέτισαν με 12 περιστατικά.

Από την αστυνομική έρευνα διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει ακόμη τρία χτυπήματα. Το ένα από αυτά ήταν τον Απρίλιο του 2022 στον οίκο ευγηρίας και τα άλλα δύο σε σπίτια, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, με τη συνδρομή ομάδας της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην περιοχή της Νικόπολης τους έξι άνδρες, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν πάει με αυτοκίνητο -που είχε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας- σε επιχείρηση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν χώρο όπου υπήρχε τοποθετημένο μηχάνημα ΑΤΜ.