ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Με φριχτό τρόπο πέθανε η 38χρονη - Τα τελευταία λεπτά της άτυχης Βέρας

Κατερίνη: Με φριχτό τρόπο πέθανε η 38χρονη - Τα τελευταία λεπτά της άτυχης Βέρας

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη από τον τραγικό θάνατο της 38χρονης μητέρας τριών παιδιών μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Κατερίνη έπειτα από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 38χρονη Βέρα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό της μετά από φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ως αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα τριών παιδιών, καταγράφεται η «ολική απανθράκωση» λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή, Ελένη Ζαγγελίδου, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η 38χρονη φαίνεται ότι εισέπνευσε λίγο καπνό, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί πλήρως και να βρει φριχτό θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 19:00 και η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, κινούνταν με το αμάξι της επί της οδού Φαρμάκη με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια στιγμή προκλήθηκε ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς εν κινήσει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή την ώρα που κάποιοι περαστικοί προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες οι οποίο έσβησαν την πυρκαγιά αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 38χρονης

Η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη παραμένει σοκαρισμένη από τον τραγικό θάνατο της 38χρονης μητέρας τριών παιδιών μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της.

Στο σπίτι της 38χρονης, ο πόνος είναι βουβός, οι άνθρωποί της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό, που συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο αφού απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ της ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Η 38χρονη κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το όχημα. Η ίδια σταμάτησε δίπλα σε ένα κάδο, αλλά πριν προλάβει να βγει η φωτιά φούντωσε και την παγίδευσε.

Περαστικοί πλησίασαν το όχημα με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τη φωτιά, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και εκεί είδαν τη γυναίκα απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς. Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Η Πυροσβεστική δεν αποκλείει μέχρι στιγμής να έγινε μία ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν ξέρουμε ακόμα αν η 38χρονη φορούσε την ζώνη της και μπλόκαρε ή αν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε κάποιο εύφλεκτο υλικό.

«Είμαστε συντετριμμένοι» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης.

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», λέει ο πατέρας της 38χρονης.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Σχετικές ειδήσεις