ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: 59χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με εκρηκτική ύλη

Κοζάνη: 59χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με εκρηκτική ύλη

Ο άνδρας διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του

Με εκρηκτική ύλη φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 59χρονος στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozanimedia, ο άνδρας που διέμενε σε διαμέρισμα στην οδό Γεροστάθη, στο κέντρο της πόλης, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με τη χρήση δυναμίτιδας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος βρέθηκε γεμάτος αίματα, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και με τραύμα στο κεφάλι, με τις Αρχές να κάνουν λόγο αρχικά για τραύμα από όπλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ακούστηκαν φωνές και κλάματα, και στη συνέχεια, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής ανοίχτηκε η πόρτα του υπογείου στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, όπου εντοπίστηκε ο άνδρας, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της ΔΙΑΣ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 59χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε εκρηκτική ύλη (δυναμίτη ή κροτίδα) την οποία άναψε και αυτοτραυματίστηκε με αποτέλεσμα τον μετέπειτα θάνατό του. Οι άνδρες της Ασφάλειας έψαξαν για όπλο στο χώρο, ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, φαίνεται πως βρήκαν υπολείμματα δυναμίτιδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως αυτόχειρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα.