ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ουρά χιλιομέτρων στο Δερβένι λόγω της νταλίκας - Δεν έχει απομακρυνθεί από το πρωί

Θεσσαλονίκη: Ουρά χιλιομέτρων στο Δερβένι λόγω της νταλίκας - Δεν έχει απομακρυνθεί από το πρωί

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται και επιδεινώνεται η ταλαιπωρία στο Δερβένι, στο ρεύμα εισόδου στην πόλη - Δεύτερη νταλίκα στο σημείο για να γίνει μεταφόρτωση του φορτίου από τον καμένο τράκτορα

Συνεχίζεται και επιδεινώνεται η ταλαιπωρία των οδηγών στην Εγνατία Οδό στο Δερβένι, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε νταλίκα.

'Οπως αναφέρει το voria.gr, αυτή την ώρα στο σημείο έχει πάει και δεύτερη νταλίκα προκειμένου να γίνει μεταφόρτωση του φορτίου από τον καμένο τράκτορα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από μια μόνο λωρίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ουρά των οχημάτων να φτάνει έως το ύψος του χωριού Περιβολάκι, μία απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων, ενώ οδηγοί είναι ακινητοποιημένοι για τουλάχιστον δύο ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, υπάρχει μεγάλη δυσκολία, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να γίνουν εκτροπές. Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τρόπο να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο σημείο.

Σημειώνεται ότι η νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της. Από νωρίς το πρωί σημειώνονται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: Παρέσυρε σταθμευμένο όχημα για 20 μέτρα

Χανιώτης έβαλε αγγελία ενοικίασης για… σκηνή κάτω από τα άστρα και έγινε ανάρπαστη!

Σφοδρή σύγκρουση τραμ με ταξί στο κέντρο του Πειραιά