ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Λάρισα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα - Η γυναίκα νοσηλεύεται με βαριά τραύματα

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα, όπου μια γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν τον επιχειρηματία από τη Λάρισα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα ξυλοκόπησε βάναυσα τη 43χρονη σύζυγό του με αποτέλεσμα να τη στείλει με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, όταν ο άντρας που είναι γνωστός στην πόλη για την επιχειρηματική δραστηριότητά του, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας. Ο λόγος κατά τις ίδιες πηγές, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Η γυναίκα αναμένονταν να χειρουργηθεί. Η κράτηση του συζύγου συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχομένη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Σημειώνεται ότι την ώρα του συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ θα επιληφθεί ψυχολόγος για τη στήριξή τους.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον Κολωνό

Φωτιά στη Ρόδο: Εικόνες Αποκάλυψης στο νησί - «Κρανίου τόπος» από ψηλά

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο οδηγός φορτηγού που τούμπαρε στον Περιφερειακό