ΕΛΛΑΔΑ

Η Παρασκιώ και ο Κωστής γράφουν το δικό τους love story - «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», λέει φίλη τους

Η Παρασκιώ και ο Κωστής γράφουν το δικό τους love story - «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», λέει φίλη τους

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής αποδεικνύουν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Η Παρασκιώ και ο Κωστής γράφουν το δικό τους love story, αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Εκείνη 82 ετών κι εκείνος 41 ετών, ωστόσο ο ένας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άλλου και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, δηλώνοντας έτοιμο να προχωρήσει σε γάμο.

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Εδώ στη Μεσσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, παράγουμε και love stories», είπε η Ειρήνη Φραγκιαδάκη, φίλη του ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτας.

«Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είπε η κα Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς για αυτόν τον έρωτα, τελικά ο έρωτας νίκησε και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Σέρρες: Βρέθηκε νεκρή η 61χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη τριών διακινητών για παράνομη μεταφορά μεταναστών στον Έβρο

Φωτιές: Ο «μαύρος» απολογισμός του Ιουλίου - Ειδικοί προειδοποιούν για πλημμύρες και κατολισθήσεις