ΕΛΛΑΔΑ

Bolivar Beach Club: Εκεί που θα ζήσουμε μία αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση

Bolivar Beach Club: Εκεί που θα ζήσουμε μία αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση

Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και αυτός είναι ένας λόγος που μας παρακινεί να τον απολαύσουμε στο έπακρο. Τι κι αν δεν βρισκόμαστε σε κάποιον νησιωτικό προορισμό ή έχουμε ήδη επιστρέψει από τις διακοπές; Εμείς αναζητούμε καθημερινά, νέες εμπειρίες και στιγμές απόλυτης διασκέδασης, αφορμές για να «δραπετεύουμε», έστω και νοητά, από το κλεινόν άστυ.

Αν υπάρχει κάτι, λοιπόν, που αυτήν την εποχή «υπόσχεται» να κρατήσει την καλοκαιρινή μας διάθεση στα ύψη, τότε σίγουρα είναι το ραντεβού με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε έναν άκρως καλοκαιρινό προορισμό: Ο λόγος για το Bolivar Beach Club, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποδράσουμε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουμε την πόλη.

Τι καλύτερο, άλλωστε, από έναν ειδυλλιακό, παράκτιο «παράδεισο» λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι μας, ο οποίος μας προσφέρει μία απαράμιλλη καλοκαιρινή εμπειρία, δηλαδή το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσουμε και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις; Σε κάθε περίπτωση, το Bolivar Beach Club, υπόσχεται μία σειρά από αξέχαστες στιγμές, στοιχείο που το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για εμάς τους ντόπιους, όσο και για τους τουρίστες που αναζητούν μία αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση στην «καρδιάς» της πόλης.

Ένα υπέροχο περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικής αισθητικής

Για εμάς που έχουμε ανάγκη από μία σύντομη, κοντινή απόδραση, αλλά το πρόγραμμά μας δεν μας επιτρέπει να βγούμε εκτός Αθηνών, υπάρχει η λύση. Διότι πάνω στην ακτογραμμή των νοτίων προαστίων της Αθήνας, βρίσκεται το Bolivar Beach Club με τη χρυσαφένια αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά του, που αφήνει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Και αυτό διότι περιβάλλεται από καταπράσινους φοίνικες και τροπικά φυτά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, exotic σκηνικό το οποίο μας «ταξιδεύει» σε μέρη μακρινά. Έτσι, είτε θέλουμε να χαλαρώσουμε κάτω από μία ομπρέλα, είτε να απολαύσουμε μια αναζωογονητική βουτιά, το σίγουρο είναι πως το Bolivar Beach Club είναι το ιδανικό μέρος για εμάς.


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr