ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Έριξε μπαλοθιές και τραυμάτισε θαμώνα καφενείου σε διπλανό χωριό

Κρήτη: Έριξε μπαλοθιές και τραυμάτισε θαμώνα καφενείου σε διπλανό χωριό

Κρήτη: Άγνωστος ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα σφαίρα να τραυματίσει θαμώνα καφενείου διπλανού χωριού, ο οποίος ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι του και είδε αίματα

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημείωθηκε κατά τη διάρκεια αρραβώνα στην Κρήτη, όταν αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε θαμώνα καφενείου σε διπλανό χωριό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr και ενώ ήταν σε εξέλιξη γλέντι αρραβώνα.

Άγνωστος ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα σφαίρα να τραυματίσει θαμώνα καφενείου διπλανού χωριού, ο οποίος ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι του και είδε αίματα. Οι συγχωριανοί του μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν τη σφαίρα και μετά τις πρώτες βοήθειες ο 58χρονος πήρε εξιτήριο, ενώ για το περιστατικό από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης με τη συνδρομή των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, Μυλοποτάμου και Χανίων, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εκγλήματος Ρεθύμνου και Ηρακλείου και του Τ.Ε.Κ.Α.Μ Κρήτης και προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι όπου έγινε ο αρραβώνας.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος αρνήθηκε να κατονομάσει τον δράστη συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος κενών φυσιγγίων.

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.