ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Συνελήφθη ταξιτζής που ασέλγησε σε πελάτισσα - Τι απαντάει το σωματείο ιδιοκτητών ταξί

Σύρος: Συνελήφθη ταξιτζής που ασέλγησε σε πελάτισσα - Τι απαντάει το σωματείο ιδιοκτητών ταξί
INTIME

Συνελήφθη 65χρονος ταξιτζής στη Σύρο που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τουρίστρια

Το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Αυγούστου συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σύρου – Ερμούπολης, 65χρονος αλλοδαπός με Ελληνική ιθαγένεια ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία το προηγούμενο βράδυ ασέλγησε σε 54χρονη τουρίστρια - πελάτισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η 54χρονη Τουρίστρια κατήγγειλε, ότι ο ταξιτζής την χάιδεψε στο πόδι και το στήθος και εκείνη άρχισε να του φωνάζει.

Ο 65χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ αναμένεται να του οριστεί δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Σύρου «Άγιος Χριστόφορος», που απαρτίζεται από 27 ταξί, καταδικάζει το περιστατικό και καταδικάζει όποια άλλη παράνομη συμπεριφορά οδηγού ταξί κατά το παρελθόν. Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος του σωματείου Λεονάρδος Ρούσσος, στο σωματείο συμμετέχουν μόνο τα 27 ταξί από τα 40, ενώ έχουν ζητήσει επανειλημμένα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την σύσταση επιτροπής, από το Υπουργείο συγκοινωνιών, προκειμένου να ελέγχονται όλα τα περιστατικά, να ελέγχονται οι συμπεριφορές των οδηγών και να τιμωρούνται όλοι οι παραβάτες, καθώς με τη μη σύσταση αυτής της επιτροπής παραγράφονται όλα τα αδικήματα και παρατυπίες μετά τα τρία χρόνια.

Ενώ ζητούν, απο την ευγενική πελατεία να τηλεφωνούν στο 2281084222 για οτιδήποτε δημιουργείται και αφορά τον κλάδο των ΤΑΞΙ.