ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ασπρόπυργο: Ισχυρή παρουσία της Πυροσβεστικής στο σημείο

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ασπρόπυργο: Ισχυρή παρουσία της Πυροσβεστικής στο σημείο
Eurokinissi.gr/Φωτογραφία Αρχείου

Υπό τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων παραμένουν ισχυρές δυναμεις της πυροσβεστικής στον Ασπρόπυργο μετά την φωτιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο 

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παραμένουν στο σημείο υπό τον φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά διαστήματα γίνονται ρίψεις από αέρος από τα πυροσβεστικά ελικόπτερα προκειμένου να ελεγχθούν και να σβηστούν και οι τελευταίες εστίες της πυρκαγιάς.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες μικροεστίες στο βουνό όπου εκδηλώθηκε χθες η πυρκαγιά, η οποία πήρε γρήγορα διαστάσεις, καθώς το σημείο είναι σχετικά δυσπρόσιτο, δυσχεραίνοντας το έργο της πυροσβεστικής.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με περισσότερους από 100 πυροσβέστες με 22 οχήματα και πεζοπόρα τμήματα καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτρα από αέρος.

Το πρωί της Κυριακής στην Πυροσβεστική σήμανε νέος συναγερμός για φωτιά στον Ασπρόπυργο, στη βιομηχανική περιοχή Λάκκα Κατσαρή. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστίκες δυνάμεις.