ΕΛΛΑΔΑ

Κλέλια Ρένεση: Ατύχημα στις διακοπές της στη Γαύδο - Καταγγελία για τα προβλήματα στο ιατρείο

Κλέλια Ρένεση: Ατύχημα στις διακοπές της στη Γαύδο - Καταγγελία για τα προβλήματα στο ιατρείο
instagram

Η Κλέλια Ρένεση είχε ατύχημα στις διακοπές της στη Γαύδο και αναφέρει την ταλαιπωρία που πέρασε στο περιφερειακό ιατρείο

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Γαύδο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο η ίδια είχε ατύχημα με μαγειρικό λάδι και πήγε στο περιφερειακό ιατρείο του μικρού νησιού για να δουν το έγκαυμα.

Εκεί αντιμετώπισε μεγάλη ταλαιπωρία την οποία αφηγήθηκε στο Instagram. Μετά από 45 περίπου λεπτά αναμονής η ηθοποιός αποκάλυψε έχοντας δίπλα της τον γιατρό, πως δεν μπορούσαν να μπουν στο ιατρείο, καθώς το μοναδικό κλειδί στο νησί το έχει μαζί του το ασθενοφόρο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

Εκτός αυτού ο γιατρός της ανέφερε ότι δεν υπάρχει ούτε καθαρίστρια για το ιατρείο με αποτέλεσμα να το καθαρίζει μόνος του.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί.

Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι! Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους» είπε η Κλέλια Ρένεση.