ΕΛΛΑΔΑ

Με κεράκια και κασκόλ αποχαιρετούν τον νεκρό φίλαθλο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με κεράκια και κασκόλ αποχαιρετούν τον νεκρό φίλαθλο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
X.com

Το βράδυ της Δευτέρας άγρια επεισόδια ξέσπασαν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ 

Άγνωστος παραμένει ο ακριβής αριθμός των τραυματιών μετά τα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα ένας 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ να χάσει τη ζωή του.

Με κεράκια και κασκόλ αποχαιρετούν τον νεαρό φίλαθλο σχηματίζοντας το αρχικό γράμμα του ονόματός του «Μ», ο οποίος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και διακομίστηκε, μετά τον τραυματισμό του από μαχαίρι, στις βίαιες συμπλοκές που ξέσπασαν έξω από την OPAP Arena.

Απόψε το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο για τον αγώνα, όσο και για τα επεισόδια που ξέσπασαν, ενώ πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν για το περιστατικό πως: «Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου "OPAP ARENA’’ στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη σε νοσοκομείο οπού υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση Δ.Α.Α.»