ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Φιλόπουλου για Νέα Φιλαδέλφεια: «Έβαλα τα κλάματα - Στο ίδιο έργο θεατής εδώ και 20 χρόνια»

Πατέρας Φιλόπουλου για Νέα Φιλαδέλφεια: «Έβαλα τα κλάματα - Στο ίδιο έργο θεατής εδώ και 20 χρόνια»

Ξέσπασε ο πατέρας του αδικοχαμένου οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, για την τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο πατέρας του δολοφονημένου Μιχάλη Φιλόπουλου, φίλαθλο του Παναθηναϊκού ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αιματηρής οπαδικής συμπλοκής το 2007, μίλησε για τα θλιβερά χθεσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ανδρέας Φιλόπουλος δήλωσε στην ΕΡΤ ότι πληροφορούμενος τον θάνατο του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή έπειτα από τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έβαλε τα κλάματα ενώ συμπλήρωσε ότι η κόρη του λιποθύμησε

«Τι να πω, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Φωνάζω ότι θα ξαναγίνει το ίδιο, όπως και με τον Άλκη... Είμαι στο ίδιο έργο θεατής εδώ και 20 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φιλόπουλος.

«Το 2007 φώναζα ''αυτούς και να τους βάλετε μέσα σε 5-10, το πολύ σε 12 χρόνια θα είναι έξω... Θα ξαναγίνει να μου το θυμηθείτε... Αστυνομία έχουμε, νόμους έχουμε αλλά δεν τηρούνται, πώς να το κάνουμε''», πρόσθεσε.

Συγκρίνοντας όπως λέει τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο Μιχάληδες, τόνισε πως πρόκειται για δύο παρόμοιες περιπτώσεις:

«Φεύγουν από το Καραΐσκάκη -στη δική μου την περίπτωση σας λέω- ανεβαίνουν όλη τη Συγγρού επάνω, πάνε και σκοτώνονται στην Παιανία. Ναι, φεύγουν οι άλλοι τέσσερις χώρες μακριά από εμάς. Και μη μου πείτε ότι δεν το ξέρανε γιατί δεν θα το πιστέψω, όπως ξέρανε και τότε με το Καραϊσκάκη, ακριβώς το ίδιο έγινε. Η διαφορά ήταν η χιλιομετρική απόσταση: το ένα ήταν 2000 χιλιόμετρα και το άλλο τρία χιλιόμετρα. Αυτή είναι η διαφορά. Αν συγκρίνετε, θα δείτε ομοιότητες. Είναι ίδιες. Απλά οι άλλοι ήταν Έλληνες και αυτοί είναι ξένοι. Ακόμα χειρότερα».