ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ζημιά που προκαλεί το μαχαίρι καραμπίτ με το οποίο έγινε η δολοφονία

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ζημιά που προκαλεί το μαχαίρι καραμπίτ με το οποίο έγινε η δολοφονία
Pixabay

Ένα φρικιαστικό βίντεο δείχνει το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να προκαλέσει το μαχαίρι τύπου καραμπίτ με το οποίο χτυπήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οργή και αποτροπιασμός έχει προκληθεί σε όλη την Ελλάδα από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, φίλου της ΑΕΚ, στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Ομάδα χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε επίθεση και προκάλεσε χάος, ενώ ο 29χρονος τραυματίστηκε στη βραχιόνιο αρτηρία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγο αργότερα.

Όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο 29χρονος φέρεται να δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι καραμπίτ. Ένα ίδιο μαχαίρι ήταν ανάμεσα στα φονικά όπλα και στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, πριν από ενάμιση χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Το εν λόγω μαχαίρι μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο σε μέγεθος όμως, προκαλεί σοβαρή ζημιά.

Γεγονός που ενδεχομένως πολλοί από όσους κινούνται στους κόλπους των χούλιγκαν να αγνοούν παρότι έχουν στην κατοχή τους αντίστοιχα μαχαίρια. Τα καραμπίτ είναι αποδεδειγμένα φονικά εργαλεία, καθώς μία και μόνο κίνηση επάνω στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα σοβαρά, ως και θανατηφόρα, τραύματα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό.