ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Πρώτα πέρασαν στην Ελλάδα οι χούλιγκαν και μετά δόθηκε το σήμα

Νέα Φιλαδέλφεια: Πρώτα πέρασαν στην Ελλάδα οι χούλιγκαν και μετά δόθηκε το σήμα

Νέα Φιλαδέλφεια: Το e-mail που συντάχθηκε από την Κακαβιά προς την Ασφάλεια Αττικής εστάλη αφότου οι χούλιγκαν είχαν περάσει

Νέα στοιχεία για τα λάθη και τις παραλείψεις από τις Ελληνικές Αρχές σε ό,τι αφορά την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν στη χώρα μας, τη Δευτέρα, που είχε ως αποτέλεσμα τα αιματηρά επεισόδια με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εντολή στην Κακαβιά για καταγραφή των οχημάτων που περνούσαν.

Στις 10:35 το πρωί της Δευτέρας, ο επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρχές της Κακαβιάς και ζήτησε να καταγραφούν όλα τα αυτοκίνητα που διέρχονταν. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στις 11:00, οπότε και εισήλθαν τα πρώτα αυτοκίνητα στη χώρα ενώ η κάθοδος είχε ολοκληρωθεί μέχρι τις 14:30.

Στη συνέχεια από την Κακαβιά συντάχθηκε ένα e-mail προς την Ασφάλεια Αττικής και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., αφότου είχαν περάσει οι χούλιγκαν.

Οι αρχές έδωσαν ετεροχρονισμένα στέλνοντας καθυστερημένο σήμα στις 15:50 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το σήμα ωστόσο διαβάστηκε στις 8:33 το πρωί της επόμενης ημέρας, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας να αναφέρει πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ασφάλεια Αττικής στις 7:33 χωρίς όμως τη μορφή σήματος.