ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Νύχτα τρόμου για τέσσερις γυναίκες - Απανωτά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Ηράκλειο: Νύχτα τρόμου για τέσσερις γυναίκες - Απανωτά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά συνολικά τέσσερα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Απανωτά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, χθες, οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης, μια 22χρονη, αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του 19χρονου συντρόφου της, τηλεφώνησε στην αστυνομία. Όπως ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς ο 19χρονος την απείλησε, την εξύβρισε και την έπιασε από το λαιμό.

Στο δεύτερο περιστατικό μια 30χρονη Ελληνίδα κατήγγειλε ότι ο 40χρονος Έλληνας σύντροφός της την εξύβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το βράδυ σε προάστιο του Ηρακλείου. Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας απασχολεί τις αρχές για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σοκαριστικό είναι και το περιστατικό που σημειώθηκε δύο ώρες αργότερα στην πλατεία Κορνάρου, όπου ένας 47χρονος Βούλγαρος κλώτσησε στο στήθος την 51χρονη ομοεθνή σύντροφό του. Η γυναίκα μετά την άγρια επίθεση απευθύνθηκε στις αρχές.

Τέλος ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε προάστιο δυτικά του Ηρακλείου, όπου ένα ζευγάρι αλληλομηνύθηκε για απειλές και εξύβριση.

Το ζευγάρι συνελήφθη όπως και οι σύντροφοι των γυναικών που προχώρησαν σε καταγγελίες και πλέον είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.