ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή που μετέφερε παράνομα έξι μετανάστες

Ροδόπη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή που μετέφερε παράνομα έξι μετανάστες

Ο δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα 

Διακινητής ο οποίος μετέφερε παράνομα έξι μετανάστες συνελήφθη από τις αρχές στη Ροδόπη, μετά από κινηματογραφική καταδίωξη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθία συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση,, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο οδηγός-διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Το όχημα τελικά εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών έχει αναλάβει την προανάκριση.