ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Νέα καταγγελία βιασμού - 19χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε 39χρονο Τυνήσιο

Κως: Νέα καταγγελία βιασμού - 19χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε 39χρονο Τυνήσιο

Κως: 19χρονη Γερμανίδα κατήγειλλε 39χρονο Τυνήσιο ότι ξεκίνησε να την χαϊδεύει στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε στην οικία του, όπου βρίσκονταν ακόμη  τρία άτομα.

Μια 19χρονη Γερμανίδα, κατήγγειλε 39χρονο Τυνήσιο, ότι το βράδυ της 13/8/2023, ενώ συνδιασκέδαζαν, μπήκε στο αυτοκίνητό του, εκεί ξεκίνησε να την χαϊδεύει, και την οδήγησε στην οικία του, όπου βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα.

Κατανάλωσαν αλκοόλ και όπως δηλώνει η 19χρονη, έχασε τις αισθήσεις της και την βίασε.

Ο Τυνήσιος έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες 22χρονη Βελγίδα είχε προχωρήσει σε καταγγελία για βιασμό.

Αναλυτικότερα, καταγγέλθηκε από μια 22χρονη Βελγίδα στο Τμήμα Ασφαλείας Κω πως στο χρονικό διάστημα τα χαράματα της 5ης Αυγούστου 2023 ενώ τελούσε σε κατάσταση μέθης, έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε με άγνωστα άτομα στις τουαλέτες μπαρ.

Όπως είπε η 22χρονη, όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι τα ρούχα της και το εσώρουχό της ήταν κατεβασμένα έως τα γόνατά της. Την ιδία ημέρα και απογευματινές ώρες παρατήρησε σημάδια στο σώμα της που την έκαναν να πιστεύει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά παρά την θέλησή της.

Ο ρουχισμός και το εσώρουχο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Πηγή:www.dimokratiki.gr