ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα του «112» για εκκένωση άλλων δύο οικισμών

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα του «112» για εκκένωση άλλων δύο οικισμών
INTIME.

Νέο μήνυμα της υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας για εκκένωση ακόμη δύο οικισμών, εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη.

Άνιση «μάχη» με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο, ενώ, το «112» ήχησε ξανά στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης για να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους, λόγω των καπνών που καλύπτουν τον «ουρανό» του νομού.

Το νεότερο μήνυμα του «112» απευθύνεται στους κατοίκους των περιοχών Μοναστηράκι & Δορίσκος και δίδει εντολή να απομακρυθούν / εκκενώσουν προς Φέρες, εξαιτίας του «πύρινου μετώπου» στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, η Τροχαία προχώρησε σε νέα διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης. Διεκόπη η κυκλοφορία από από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής Αλεξανδρούπολης. Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σχετικές ειδήσεις