ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Φυλή: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Άνω Λιόσια, Γεννηματά και Κανάλα

Φωτιά στη Φυλή: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Άνω Λιόσια, Γεννηματά και Κανάλα
Δραματικές ώρες στη Φυλή και τα Άνω Λιόσια
Newsbomb.gr / Λευτέρης Παρτσάλης

Φωτιά τώρα: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση περιοχών στη Φυλή και τα Άνω Λιόσια καθώς το πύρινο μέτωπο συνεχίζει την καταστροφική του πορεία ανεξέλεγκτο.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τη φωτιά στη Φυλή. Το μέτωπο καίει ανεξέλεγκτο και αυτή την ώρα έχει πάρει κατεύθυνση προς τα Άνω Λιόσια, όπου αρχικά είχαν μετακινηθεί κάτοικοι που τους είχε ζητηθεί να εκκενώσουν περιοχές στη Φυλή.

Το νέο μήνυμα από το 112 καλείται όσους βρίσκονται στις περιοχές Άνω Λιόσια, Γεννηματά και Κανάλα να μετακινηθούν νότια, προς τα Λιόσια.

Νωρίτερα, περίπου στις 15:45, είχε προηγηθεί μήνυμα του 112 για εκκένωση προς τα Άνω Λιόσια.

Η κατάσταση στη Φυλή συνεχίζει να είναι εκτός ελέγχου τις τελευταίες ώρες, με τις εικόνες που καταφτάνουν από το πύρινο μέτωπο να είναι δραματικές.

Η φωτιά κινείται ιδιαίτερα γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων και κατευθύνεται προς τη βόρεια πλευρά των Άνω Λιοσίων, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του Newsbomb.gr.

Τα βίντεο από την πύρινη λαίλαπα να πλησιάζει στα Άνω Λιόσια είναι συγκλονιστικά.

Οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων, αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί μετακινούμενοι από περιοχές που εκκενώθηκαν νωρίτερα, αποχωρούν από το σημείο ακολουθώντας τις υποδείξεις των αρχών.