ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά τώρα: Τέσσερις οι προσαγωγές από την Αστυνομία για εμπρησμούς

Φωτιά τώρα: Τέσσερις οι προσαγωγές από την Αστυνομία για εμπρησμούς

Φωτιά τώρα: Οι δυο αφορούν περιπτώσεις στην Αυλώνα και οι άλλες δυο την μεγάλη φωτιά στο Μενίδι

Συνολικά σε τέσσερις προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι Αρχές για περιπτώσεις εμπρησμών σε Αυλώνα και Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι δυο αφορούν περίπτωση εμπρησμού στον Αυλώνα και οι άλλες δυο για αντίστοιχες στο Μενίδι.

Οργισμένο μήνυμα Κικίλια στους εμπρηστές: «Αλητήριοι θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη»

Σε έντονο ύφος ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, έστειλε μήνυμα προς τους εμπρηστές που κατακαίνε τη χώρα τις τελευταίες ώρες.

Ο Υπουργός έκανε αναφορά για «αλητήριους εμπρηστές» ενώ απαρίθμησε συνολικά 9 πυρκαγιές σε λίγες ώρες στον Αυλώνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο ημιφορτηγό ασημένιου χρώματος μάρκας ΤΟΥΟΤΑ, ενώ στο τέλος της ομιλίας του τόνισε χαρακτηριστικά «Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα, δεν θα γλιτώσετε. Θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη».

«Την ώρα που η πυρκαγιά στη νότια πλευρά της Πάρνηθας (αυτή που φαίνεται από την Αθήνα) παρουσίαζε βελτιωμένη εικόνα, ξεκίνησε ένα μπαράζ διαδοχικών πυρκαγιών στη βόρεια πλευρά της Πάρνηθας και συγκεκριμένα από τον Αυλώνα μέχρι το Σικάμηνο. Στην πρώτη φωτό βλέπετε την τριάδα εστιών που μπήκαν στις 08:57 και στη δεύτερη τις άλλες τρεις που μπήκαν διαδοχικά στις 09:47», πρόσθεσε ο Βασίλης Κικίλιας για τις περιπτώσεις εμπρησμων.