ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Καταγγελία για αγώνες δρόμου γαϊδουριών με ανήλικους αναβάτες στην Κώμη

Γαϊδούρια, Μυτιλήνη
Facebook

Όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, το δρώμενο αφορά αγώνες δρόμου γαϊδουριών, όπου αναβάτες είναι ανήλικα παιδιά ενώ οι ενήλικοι το επευφημούν και χειροκροτούν.

Καταγγελία ότι στην Κώμη Μυτιλήνης έγιναν «Γαϊδουροδρομίες» με ανήλικους αναβάτες έκανε ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Κιβωτός Μυτιλήνης».

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο, το δρώμενο αφορά αγώνες δρόμου γαϊδουριών, όπου αναβάτες είναι ανήλικα παιδιά ενώ οι ενήλικοι το επευφημούν και χειροκροτούν.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιβωτός Μυτιλήνης πρόκειται να παραδώσει το οπτικοακουστικό υλικό που συγκέντρωσε από Γαϊδουροδρομίες στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που έβγαλαν, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η »Κιβωτός Μυτιλήνης» ενημερώθηκε για αυτό το ωραίο δρώμενο στην Κώμη. «Γαϊδουροδρομίες!». Με γαϊδουράκια να τρέχουν στη μέση του δρόμου, με ΙΧ και μηχανάκια να κυκλοφορούν, να δέρνονται για να πάνε πιο γρήγορα από ανήλικους, υπό τις επευφημίες των ενηλίκων. Όλο το υλικό θα προωθηθεί στην Αστυνομία και την Δνση Κτηνιατρικής Λέσβου για τα περαιτέρω…».