ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Καταστράφηκε ολοσχερώς

Βόλος: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Καταστράφηκε ολοσχερώς

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου - Επέστρεφε από διακομιδή στη Λάρισα

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου, ενώ επέστρεφε από διακομιδή ασθενούς στη Λάρισα, καθώς πήρε φωτιά εν κινήσει. Ευτυχώς το πλήρωμα δύο ατόμων και γιατρός του Νοσοκομείο πρόλαβαν και βγήκαν, ενώ το ασθενοφόρο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙΠΕ ενημερώθηκε στις 15.30 ότι ξέσπασε φωτιά σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που κινούνταν στην παλιά εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, στο ρεύμα προς Βόλο και ενώ βρισκόταν κάτω από την γέφυρα Βελεστίνου.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, αρχικά ακούστηκε μια μικρή έκρηξη κάτω από το κάθισμα του οδηγού και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά στον χώρο του κινητήρα και στο πίσω μέρος του οχήματος. Διασώστες και γιατρός πρόλαβαν και βγήκαν από το ασθενοφόρο, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο πήγαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, που μέσα σε περίπου μία ώρα έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο από τη φωτιά κάηκε ολοσχερώς το ασθενοφόρο, με τις ζημιές να υπολογίζονται σε 20.000 €.

Δείτε φωτογραφίες από το ασθενοφόρο:

Αυτό που διασώθηκε από τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου είναι ένας αυτόματος απινιδωτής, οι φιάλες οξυγόνου, που απομακρύνθηκαν άμεσα από το πλήρωμα, μια μεταλλική σκούπα και οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το ασθενοφόρο που κάηκε ήταν δωρεά της ΕΒΟΛ προς το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης:

Athens Flying Week 2023: Άφιξη αμερικανικού σμήνους F-35 για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο: Συμμορία ανηλίκων χτυπά ανελέητα στο κεφάλι 15χρονο

Κλήρωση Τζόκερ σήμερα (31/8): Ένας υπερτυχερός κερδίσε πάνω από 2.200.000 ευρώ