ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Ασθενής σκότωσε με στυλό τρόφιμο της Ψυχιατρικής Κλινικής - ΕΔΕ

Κέρκυρα: Ασθενής σκότωσε με στυλό τρόφιμο της Ψυχιατρικής Κλινικής - ΕΔΕ

Στην κλινική προκλήθηκε πανικός και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και περιόρισαν σε χώρο του νοσοκομείου τον 45χρονο δράστη της δολοφονίας της 63χρονης

Ασθενής σκότωσε μια άλλη τρόφιμο της Ψυχιατρικής Κλινικής του γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας. Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης, 31 Αυγούστου, όταν ένας 45χρονος της Ψυχιατρικής Κλινικής επιτέθηκε - κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες - σε μια 63χρονη που εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα corfutvnews, o 45χρονος σκότωσε τη γυναίκα, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος φέρεται να της κάρφωσε ένα στυλό στην καρωτίδα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στην κλινική προκλήθηκε πανικός και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και περιόρισαν σε χώρο του νοσοκομείου τον 45χρονο δράστη. Στον χώρο έφτασε και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες της δολοφονίας της 63χρονης ενώ για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.

ΕΔΕ για τη δολοφονία της 63χρονης στην Κέρκυρα

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, και στο πλαίσιο αυτό η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkyrasimera.gr.

Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

Σχετικές ειδήσεις