ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 14χρονο στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού για τα μάτια μιας κοπέλας

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 14χρονο στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού για τα μάτια μιας κοπέλας

Επτά ανήλικοι πλησίασαν τον 14χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν σε πρόσωπο και σώμα στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, 30 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη στην ίδια οδό που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, αφού ανήλικοι χτύπησαν έναν 14χρονο για ένα κορίτσι, σύμφωνα με το MEGA.

Η επίθεση στον 14χρονο σημειώθηκε περίπου στις 22:00 της Τετάρτης. Τότε, δύο παιδιά 14 ετών προχωρούσαν στον δρόμο ενώ ο ένας εκ των δύο ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με ένα κορίτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Θεσσαλονίκη: Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο 14χρονος

Μετά την αντιπαράθεση, επτά ανήλικοι πλησίασαν τον 14χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν σε πρόσωπο και σώμα. Ο 14χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Οι γονείς του ανήλικου που δέχθηκε την επίθεση προχώρησαν σε μήνυση κατ’ αγνώστων και οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης και μάλιστα σήμερα ενδέχεται να συλλέξουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.