ΕΛΛΑΔΑ

Χαϊδάρι: Αιματηρή συμπλοκή πέντε ατόμων έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Βρέθηκε μαχαίρι

Χαϊδάρι: Αιματηρή συμπλοκή πέντε ατόμων έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Βρέθηκε μαχαίρι

Άγριο περιστατικό καβγά ανάμεσα σε πέντε άνδρες, στο Χαϊδάρι. Στο σημείο των επεισοδίων, βρέθηκε μαχαίρι.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ πέντε ανδρών σημειώθηκε προχθές το απόγευμα (01/09) έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Χαϊδάρι, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκαν σοβαρά οι δύο, ηλικίας 20 και 21 ετών.

Όλα άρχισαν περίπου στις 19:30, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα να μεταβούν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Χαϊδάρι, λόγω συμπλοκής μεταξύ ατόμων. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εκεί, εντόπισαν τους κατηγορούμενους.

Στο περιστατικό συμμετείχαν πέντε άνδρες (μεταξύ αυτών και οι δύο τραυματίες), τέσσερις εκ των οποίων συνελήφθησαν και ένας αναζητείται, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 20 ετών, έφερε τραύματα από μαχαίρι στο αριστερό πλευρό κάτω από την μασχάλη και την εσωτερική πλευρά του αριστερού καρπού.

Άλλος, 21 ετών, έφερε ακόμη σοβαρότερα τραύματα, στην αριστερή πλάτη και τον αριστερό βραχίονα, από το ύψος του ώμου έως την εσωτερική πλευρά του, είχε έντονη αιμορραγία, ενώ, είχε τραύματα και στο ύψος του αριστερού καρπού.

Δύο εκ των συλληφθέντων ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι προηγήθηκε μεταξύ τους συμπλοκή με τη συμμετοχή και του ατόμου που αναζητείται, ενώ, ο 21χρονος δήλωσε πως ο 20χρονος ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο 21χρονος ήταν ασταθής αιμοδυναμικά, ο κορεσμός του οξυγόνου του ήταν χαμηλός και η άμεση και γρήγορη παρακέντηση με θωρακικό σωλήνα του ιατρού απέβη σωτήρια για τη ζωή του, σύμφωνα με τον ιατρό εφημερίας. Ο νεαρός εισήχθη στο θωρακοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, όπου και παραμένει φρουρούμενος. Ο 20χρονος έλαβε εξιτήριο.

Όλοι οι συλληφθέντες τήρησαν σκληρή στάση και αρνήθηκαν να εξετασθούν είτε ενόρκως είτε απολογούμενοι, ενώ, αρνήθηκαν να υπογράψουν οιαδήποτε ανακριτικό έγγραφο. Στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό βρέθηκε ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος, καθώς και ένα δερμάτινο λουρί σκύλου.

Από τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες της περιοχής φαίνονται δύο εκ των κατηγορουμένων να αποβιβάζονται από μία μηχανή και να επιτίθενται σε δύο συγκατηγορούμενους τους, χωρίς, ωστόσο, οι κάμερες να έχουν καταγράψει πλήρως το περιστατικό. Η έρευνα της ΕΛΑΣ για την υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις